Tvangsadoption er bekymrende

Hvornår er den sociale arvemasse så belastende at samfundet bør gribe ind – ikke alene med tvangsfjernelse, men også med tvangsadoption?

Det er det spørgsmål Folketinget i den kommende tid skal tage stilling til. Det bliver op til den enkelte sagsbehandler at indstille de børn vedkommende finder nødvendig på grund af egen religiøst og moralsk standpunkt.

Godt nok vil indstillingen blive behandlet af udvalg. Måske bliver lovgivningen lavet så de i forvejen overbelastede domstole skal ind over. Men grundlæggende vil indstillingen blive bygget på hvad man i den pågældende forvaltning i den pågældende kommune vil anse for at være normalt.

Og der er kommuner som kan bruge dette nye våben aktivt til at skræmme borgere væk som ikke er en god forretning. I forvejen er der kommuner som går rigtig langt for at jage uønskede borgere væk ved f.eks. at betale indskud til en lejlighed i en nabokommune.

Får vi en skærpet lovgivning som i højere grad åbner for tvangsadoption, så vil det blive en fremtid hvor forældre vil gå langt før de inddrager skolepsykologer og andre som kan give deres børn en diagnose som reelt vil gøre dem immobile i fremtiden, idet at de så skal se sig rigtig godt for før de flytter til en ny kommune som måske vil bruge den gamle diagnose imod dem og tage deres børn.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s