Et spørgsmål om arbejdsvilje kontra tilbagetrækning

vI disse dage er det svært at motivere sig til at gå på arbejde. Centralregimet i København har taget et nyt våben i brug for at begrænse os borgere ude på landet fra virkelyst. De har indkøbt nye digitale fotovogne. Det bliver derfor et slutresultat hvor vi skal bruge flere timer ekstra på transport hver uge, da vi endnu ikke har fået motorvej helt til døren, men må slå os til tåls med dårlige landeveje hvor man mange steder ikke engang kan køre 80 km/t.

Vi vil selvfølgelig gå tilbage til vore politikere og bede om mere motorvej, da offentlig trafik i dag næsten alene er et hovedstadsfænomen. Men det tager tid og der skal mange studehandler til før det bliver en realitet.

Det bedste ville være hvis man kunne få lov til at trække sig tilbage i en alder af nogle og 50 år for de år jeg har tilbage på arbejdsmarkedet ser ikke ud til at byde på noget der kan opveje det øgede besvær med transporten.

Men det må vi heller ikke.

Det er i tider som disse, hvor jeg må se med vantro på alle dem som vil hertil. De må i den grad være misinformeret af griske menneskesmuglere når de i ramme alvor vil søge hertil i et land hvor borgere vel nok er de mest prøvede mennesker i denne verden.

Hvis vi bare kunne kommunikere hvor slemt det står til, så ville de nok blive væk og forstå at de nok har det bedst hvor de er med den smule udfordringer de nu møder i deres dagligdag.

Verdenen er blevet et paradoks det kan blive stadig sværere at forstå.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s