Danske unge skal holdes væk fra udlandet

testJeg har med bestyrtelse læst at Danske unge er blevet pålagt erstatningsansvar efter nogle lokale retssager i Tjekkiet som det er vanskeligt at kunne følge når man ikke bor dernede. Faktum er at disse mennesker ikke har haft en kinamands chance for at kunne forsvare sig selv. For den sags skyld kunne alle anklager være opdigtet som det ofte skete i landets historie siden 2. verdenskrig.

De unge tog på ferie i dette land under falske forudsætninger. Lokale alkoholregler forhindrede de unge i at more sig. For mange blev det til en uge ensom på et hotel hvor de i selskab med øl og vin dårligt kunne gå på gaden uden at blive arresteret selv når de bare ville købe ind til frokost fordi reglerne i Tjekkiet er at politiet kan tilbageholde unge blot de er påvirket af alkohol, hvis de er under 18 år gammel.

Jeg mener at de unge herhjemme skulle sagsøge hotellerne i Prag. Der skal sættes en stopper for de grumme forretningsfolk der helt uden samvittighed lokker unge et sted hen hvor eneste vigtige attraktion er billige diskoteker og alkohol, som ikke kan købes fordi kunderne er for unge.

Vi skal dog også gribe i egen barm. Vores udenrigsministerium bør ændre deres rejseanbefalinger så unge under 18 på det kraftigste frarådes indrejse til Tjekkiet uanset rejsens formål, kombineret med en mere general advarsel om at man kan blive offer for en lokal domstols tilfældige handlinger.

Nu er Tjekkiet ikke det eneste land med problemer. Der er problemer med udvekslingsbureauerne jvf. TV-udsendelser. Der er problemer med kvaliteten af undervisningen på udenlandske skoler i så høj grad at det kan tage år at få merit for kurser i udlandet. Der har været unge som for nogle år siden blev lokket til Lapland hvor selv en liter mælk kostede 30 kroner for at arbejde som IT-supporter for næsten ingenting med det resultat at de faktisk sultede.

Vi bør passe bedre på vores unge. De skal holdes hjemme i Danmark.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s