Så flytter min søn til staden

Jeg har ikke nævnt det før, men de seneste år har været prøvelsernes tid for min søn. Han har valgt en uddannelse hvor karakterkravene har været for høje til at han har kunnet studere det i byerne. Han var kort sagt nødsaget til at flytte ud på landet for at få sin uddannelse.

Han har aldrig været glad for det, men vi lever i en tid hvor selve velfærdssamfundet er under afvikling, hvor det eneste vi kan se frem til er en fremtid fyldt med udfordringer helt uden sidestykke i Danmarks historie.

Set i det lys har det været et lille offer at bringe for min søn – det at sidde i en by hvor man ikke kender nogle og heller ikke har lyst til at kende nogle da gevinsten ved disse nye venskaber næsten ikke er til at finde.

Men nu er det heldigvis snart slut. Min søn flytter sammen med sin kæreste og udnytter regeringens transporttilskud til studerende der har langt til skole. Mange timer kommer til at blive tilbragt i tog, men i det lange løb vil det bedre kunne betale sig end at køre nogle få kilometre til skolen blot for at prisen er ensomhed.

Jeg ønsker min søn al det bedste.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s