Danmark – landet som har ofret alt

Når jeg tænker på den modstand som der har været imod Danmarks beskedne krav om en milliard rabat på vores EU-medlemsskab, så tænker jeg at de slet ingen ide har om hvor meget at vi har måttet ofre.

For Danmark har solgt ud af sine kerneværdier. Omdrejningspunktet i vores velfærdssamfund var efterlønnen i sin oprindelige form. Det var det mål alle voksne danskere begyndte at spare op til og se frem til når de fyldte 35. Fra den dag var hver dag en lykkelig nedtælling hvor at man kunne stå op med forvisningen om at man havde nået de mål i livet som var faldet i ens lod. Der var ikke andre ting at se frem til. Det var det alt overskyggende lys for enden af tunnellen.

Da efterlønnen faldt bort så var det ligesom at man fjernede grundstenen i vores velfærdssamfund. Fra den dag begyndte vores velfærdssamfund at krakelere. Dagpengene blev beskåret. 14 familier om dagen måtte gå fra hus og hjem i januar måned i dette herrens år. Vores unge må se frem til næsten et fuldt årti efter folkeskolen hvor at de må forlade deres uddannelse måske så tit som hver anden år for at gå ud og få et arbejde til at finansiere resten af deres studietid.

Sygehuse, skoler og helt almindelige serviceorganer i vores lokalsamfund forsvinder. Der vil være tale om dagsrejser for den andel af vores befolkning som ikke bor steder hvor at offentlig transport findes.

Vi er ikke længere en velfærdsstat. Alligevel er der røster i EU som mener at vi hører til de mest velstillede i EU.

Ja, vi er måske velhavende, men vi har ofret ALT alt imens at vi fortsætter med at betale skat.

Her må jeg påpege den manglende moral blandt medlemslandene sydpå. På trods af ansvarlige politikere har råbt op – så ansvarlige som deres kultur tillader dem – så har den jævne befolkning forsømt at betale skat til deres samfund. Deres såkaldte fattigdom har de selv skabt. De har krævet alt imens at de slet ikke har ydet.

Skal vi så have ondt af dem? Skal vi holde os tilbage med vores krav om rabat?

Nej!!

Tiden er kommet til at fortælle dem at Danmark er det land i EU – måske i Europa – ja, måske i hele verdenen hvor at befolkningen er under det største pres. I ingen andre lande har befolkningen på så kort tid måtte give afkald på basale fornødenheder. Tiden er til at sige stop. Vil EU ikke give os rabat kombineret med at udgifterne ikke stiger, så må Danmark følge England i debatten om hvorvidt at et medlemsskab fortsat kan komme på tale.

Vi kan ikke yde mere. Vi har givet alt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s