Kan man finde skoven for bare træer?

Protest plakatVi læser om det ene overgreb efter det andet og det på trods af at der aldrig har været lavet så mange indberetninger. Jeg tænker på om der er for mange sager i systemet som intet har på sig.

Jeg synes at konstatere at der er en del forældre til børn som er i “systemet”, der mener det samme. Når kommuner vil fjerne børn fordi at der er et par kilo for meget på sidebenene og sagsbehandlere begynder at tælle bamser på hylden hos en teenager for at vurdere modenhed, så er vi måske gået for langt.

Kan alle de indberetninger få den betydning at de alvorlige sager overskygges af de åbenbare grundløse som måske skyldes forældre til et barn der mobber som er sure over at få det påtalt, der så lige skyder en eller anden påstand om en mystisk observation af blot for at trække opmærksomheden væk fra deres barn?

Jeg tror at systemet er ved at være overbelastet nu og kommunerne laver alle mulige krumspring for at gøre det så billigt som muligt.

Tag et område som forældre betaling ved en anbringelse. Havde deres barn fået et kompliceret benbrud, en tandskade eller kræft, så var der gratis behandling ved kasse 1.

Er det ADHD, depression eller anden psykisk lidelse som skal helbredes på et behandlingshjem eller i en speciel plejefamilie, så er det adskillige tusinde kroner hver måned, de skal aflevere i egenbetaling.

Er det rimelige at den ene behandling koster penge for en børnefamilie og den anden er gratis?

Jeg kan godt forstå at forældrene protesterer og for dem som er enige kan jeg oplyse at protesten finder sted d. 3. november foran Christiansborg.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s